Kerst

Na de rondreis op het zuidereiland hebben we 1 dag in Auckland rondgebracht, voordat we samen met Richard en Ines doorgegaan zijn naar Onemana. Dit is een klein plaatsje in Coromandel, waar we een kleine villa hebben gehuurd voor de kerstdagen. Echt een mooie lokatie en groot genoeg om met z'n 7en te verblijven en met 9 man kerst te vieren. Rusty en Jeff zijn namelijk ook van de partij, al verbleven die bij Rusty om de hoek.

Maar kerst vieren in de zomer is toch wel hééél anders. Met de boot van Jeff en Jonathon hebben we een paar stranden in de buurt bezocht. Natuurlijk ook redelijk wat gezwommen, maar vanaf het huis was de oceaan ook snel te bereiken. 's Avonds chillen in de jacuzzi was ook zeker geen straf.

Verder is kerst in Nederland natuurlijk een hoop gezelligheid en lekker dineren met elkaar, maar de kerstdiners zijn toch wat anders dan hier. Een BBQ zie je bijvoorbeeld niet snel in het lijstje, maar ze hadden hier zo'n mooie grote op het balkon staan, dat we die echt een keer moesten gebruiken.

Al met al een paar heerlijke rustige dagen gehad rondom de kerst en ook eindelijk begonnen met het lezen van de meegenomen boeken.